AL 6-LEA CONGRES NAȚIONAL DE PSIHIATRIE

CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
cu tema:
Psihiatria românească și nevoile societății contemporane

12 - 15 OCTOMBRIE 2017 
CENTRUL INTERNAȚIONAL DE CONFERINȚE, SINAIA

DOCUMENTE DE PARTICIPARE

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care au fost creditat Congresul CNP 2017 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici).
Suplimentar, participanții medici înscriși cu prezentări orale, conferințe, cursuri, e-Postere și workshop-uri, vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

Notă: Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul http://www.cmr.ro/ro/

IMPORTANT!
Documentele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.
Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.

Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja un cont activ în platforma my.ralcom.ro, vă rugăm să vă conectaţi folosind datele primite la activare şi să accesaţi secţiunea Evenimente pentru a selecta Congresul CNP 2017.
Înainte de a descărca certificatul de participare, este necesar să completaţi chestionarul de evaluare disponibil în cont.

Pentru participanţii care nu se prezintă la Congres, Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România a decis, în conformitate cu Articolul 5 - punctul a din Anexa nr. 1 - PROCEDURA STANDARD de creditare a formelor de educaţie medicală continuă, al Deciziei nr. 1 din data de 18.01.2013 intrată în vigoare la data de 27.02.2013:

a) prezenţa participanţilor pe toată durata de desfăşurare a programului de EMC este obligatorie; nerespectarea acestui criteriu conduce la neacordarea creditelor persoanei respective;