CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PSIHIATRIE 2018

cu tema:
Sănătatea mintală, persoana și societatea

16 - 19 MAI 2018 
HOTEL TIMIȘOARA, TIMIȘOARA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum efectuez înregistrarea la CNP 2018?
Înregistrarea la CNP 2018 se va realiza exclusiv online, prin completarea formularului dedicat.

Cum pot plăti taxa de înregistrare?
Plăţile pentru taxa de înregistrare pot fi efectuate fie prin transfer bancar, fie online - prin card, folosind serviciul EuPlătesc.ro.
În cazul în care doriţi să efectuaţi plata prin transfer bancar, vă rugăm să completaţi formularul online şi să selectaţi optiunea de plată prin transfer bancar din pasul Modalităţi de plată
După efectuarea plăţii, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a trimite o copie după documentul care atestă efectuarea plăţii prin e-mail, la adresa registration@congrespsihiatrie.ro.
În cazul în care doriţi să achitaţi online, vă rugăm să completaţi formularul online şi să selectaţi optiunea de plată online din pasul Modalităţi de plată. După ce veţi finaliza formularul, vi se va deschide o fereastră unde vor trebui introduse datele cardului dumneavoastră.

Pot să completez formularul de înregistrare chiar dacă nu am achitat înainte prin transfer bancar?
Da. Vă rugăm să vă asigurați că efectuați plata în perioada de înscriere valabilă în momentul completării formularului online.
Confirmarea de înregistrare va fi primită numai după confirmarea efectuării plății, în termen de maximum 3 (trei) zile. Puteți trimite documentul care atestă efectuarea plății prin e-mail, la adresa registration@congrespsihiatrie.ro

Pot să completez formularul de înregistrare în perioada de taxă redusă și să plătesc după expirarea termenului de înscriere din prima perioadă?
Pentru a beneficia de taxele reduse, este necesar ca plata să se efectueze până la data de 21 februarie (inclusiv). Completarea formularului, fără achitarea taxei de înregistrare, nu va asigura înscrierea cu taxă redusă. Se va aplica taxa de înscriere valabilă în momentul achitării acesteia. 
Pentru a vizualiza perioadele de înregistrare și taxele aferente, vă rugăm click aici.

Pot să mă înregistrez onsite, pe perioada de desfășurare a evenimentului?
Da. Se vor putea face înscrieri la Biroul de Înregistrări și Informații Participanți, deschis în perioada 16 - 19 mai. 
Se vor aplica tarifele valabile pentru a treia perioadă de înscriere.

Ce include taxa mea de înregistrare?
Pentru a vizualiza beneficiile incluse în fiecare categorie de taxă, vă rugăm click aici.

Voi primi o confirmare scrisă a înregistrării mele?  
Da. O confirmare scrisă va fi trimisă pe adresa de e-mail completată în formularul de înregistrare, după confirmarea efectuării plății.
NU este necesar să prezentaţi confirmarea primită pe e-mail la Biroul de Înregistrări şi Informaţii Participanţi.

Pot primi factură fiscală pentru taxa de înregistrare?
Da. Vă rugăm să completaţi datele corespunzătoare (persoană fizică sau juridică) în pasul 4 - Coordonate facturare, din formularul online. Factura fiscală va fi emisă pe coordonatele indicate de dumneavoastră, după ce suma corespunzătoare va fi încasată.

M-am înscris la CNP 2018 (am efectuat inclusiv achitarea taxei aferente), dar aş vrea să anulez participarea. Cum procedez?
Pentru a consulta condiţiile de anulare şi rambursare, vă rugăm click aici.

Câte credite primesc pentru participarea la CNP 2018?
La sfârşitul manifestării, toţi participanţii vor primi un document de participare cu puncte EMC acordate de către autorităţile competente.
Numărul de credite acordate vor fi comunicate de îndată ce vor fi finalizate toate procedurile specifice de creditare.