AL 6-LEA CONGRES NAȚIONAL DE PSIHIATRIE

CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
cu tema:
Psihiatria românească și nevoile societății contemporane

12 - 15 OCTOMBRIE 2017 
CENTRUL INTERNAȚIONAL DE CONFERINȚE, SINAIA

DEVENIŢI PARTENER SAU EXPOZANT

Congresul CNP 2017 reprezintă o oportunitate unică de promovare şi de prezentare a noilor tratamente și tehnologii în domeniul psihiatriei şi sănătăţii mintale pentru toate companiile medicale care activează în acest domeniu.

Deveniţi Partener şi/sau Expozant la Congresul CNP 2017 pentru:

Relaționare
Congresul CNP 2017 reprezintă ocazia ideală pentru informare, comunicare şi împărtăşirea experienţelor, oferindu-vă atât perspectiva de a construi, cât şi de a consolida parteneriate şi relaţii de afaceri.

Notorietate
CNP 2017 pune la dispoziţie un cadru expoziţional specializat, ce vă acordă posibilitatea de a interacţiona cu participanții prezenți la evenimentul științific, mediu optim pentru colectarea de feedback şi lansarea de noi dispozitive medicale.

Poziționare
Observaţi și evaluaţi competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.

Dezvoltare
CNP 2017 este și o platformă excelentă prin intermediul căreia veți putea întâlni potențiali clienți pentru noi parteneriate de afaceri.
Aşadar, vă invităm să vă conectaţi cu toți participanţii, pentru a permite o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor acestora.

OFERTĂ SERVICII DE PROMOVARE
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

Andreea MUNTEANU - Project Manager
andreea.munteanu@ralcom.ro