CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PSIHIATRIE 2018

cu tema:
Sănătatea mintală, persoana și societatea

16 - 19 MAI 2018 
HOTEL TIMIȘOARA, TIMIȘOARA

EVALUARE REZUMATE ŞTIINŢIFICE

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util prin completarea formularului online vor fi evaluate de către Comitetul Ştiinţific.
Procesul de evaluare va începe odată cu expirarea termenului limită stabilit pentru înscrierea rezumatelor.

TIP PREZENTARE
Participantii sunt invitaţi să indice preferinţa pentru tipul de prezentare al lucrărilor în momentul completării formularului online. În vederea unei structurări optime a programului ştiinţific, vă rugăm să aveţi în vedere că pot apărea modificări ale tipurilor de prezentare selectate de către participanţi, decizia finală privind forma acceptată (prezentare orală sau e-Poster) aparţinând în exclusivitate Comitetului Ştiinţific.

REZULTATE EVALUARE
După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor participanţilor cu lucrări.
Notificarea se va transmite către adresa de e-mail indicată în Pasul 1 - Contact, al Formularului Online de Înscriere Rezumate.
În cazul în care persoana de contact nu este aceeaşi cu autorul prezentator, vă rugăm să aveţi amabilitatea să transmiteţi informaţiile primite de la Organizatori persoanei desemnate să susţină lucrarea.

De asemenea, în funcţie de tipul prezentării alocat în urma evaluării, veţi primi prin e-mail informaţii utile pentru susţinerea lucrării.

AUTOR PREZENTATOR

Toate prezentările acceptate vor fi susţinute în cadrul Conferinței de către autorii prezentatori înscrişi până la data de 23 februarie 2017.
În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Conferință, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei comunicari scrise la adresa de e-mail rezumate@congrespsihiatrie.ro.