CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PSIHIATRIE 2018

cu tema:
Sănătatea mintală, persoana și societatea

16 - 19 MAI 2018 
HOTEL TIMIȘOARA, TIMIȘOARA

ANULĂRI ŞI RAMBURSĂRI

Camerele vor fi distribuite în ordinea cronologică a solicitărilor de cazare și în limita locurilor disponibile/hotel.

Pentru confirmarea rezervării camerei/camerelor solicitată/e este necesară plata integrală în termen de șapte (7) zile de la data completării formularului online. În cazul în care plata nu a fost efectuată până la termenul stabiit, Organizatorii vor anula automat rezervarea efectuată.
Pentru solicitările de cazare primite începând cu data de 12 aprilie 2018, suma aferentă cazării va fi achitată integral în termen de maximum trei (3) zile de la data completării formularului online.
În cazul solicitării de anulare a rezervării hoteliere primite până la data de 01 martie 2018, întregul depozit achitat în avans va fi rambursat, mai puţin contravaloarea primei nopţi de cazare.
În cazul solicitării de anulare a rezervării hoteliere primite începând cu data de 02 martie 2018, nu vor fi rambursate sumele încasate.
NU vor fi rambursate sumele achitate pentru camerele rezervate și neutilizate pe perioada Conferinței.

Nota bene
Eventualele costuri suplimentare (ex: minibar, telefon, fotocopii etc.), vor fi achitate de către participant la recepția hotelului, odată cu predarea cheii/cartelei magnetice a camerei ocupate pe perioada Conferinței.

Parteneri