Sponsori eveniment

Galerie foto
Premii Congres
Impresii participanți CNP 2008
Parteneri
Birou Presă Conferinta de Presa Comunicate de Presă Acreditare de Presa Parteneri media
Sponsori
Expoziție Listă expozanți
Cursuri Curs Conceptul de psihoze endogene Curs Cost-eficiență în psihoterapie Curs Demența Alzheimer Curs Fenomică și genomică în psihozele majore
Invitați
Program științific Tematică Program Stiintific
Documente
Comitete
Informații Generale Congres
Program Evaluare Postere
Info Utile Moderatori
Info Utile Prezentatori Info Utile Prezentatori Comunicări Orale Info Utile Prezentatori Postere
Seri Sociale CNP 2011
Știri
 

Date importante

Rezumate Științifice
30.06.2011
Termen limită
pentru transmitere rezumate științifice


Înscrieri Congres
31.05.2011
Termen limită pentru înscriere timpurie
cu taxă redusă

01.06.2011 - 31.08.2011
Perioadă înscriere
 
Începând cu 01.09.2011
Înscriere pe loc

Mesaj de bun venit

Congresul  Național de Psihiatrie este cea  mai importantă manifestare științifică din cadrul Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie. Momentul științific implică o largă participare națională și internațională punctând contribuții științifice originale, schimburi de idei sau de experiențe clinice de orientări și durate diferite.

Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie își manifestă deschiderea  față de tot ceea ce este nou, cultivă relațiile cu alte asociații profesionale cu care se intersectează și menține relațiile internaționale, permițând participări onorante pentru comunitatea psihiatrică română.

Congresul Național de Psihiatrie de la București 2011 are sarcina extrem de dificilă de a menține direcția pe care a impus-o congresul național anterior, care a fost un mare succes perceput atât în plan național cât și internațional.

Din partea Asociației Române de Psihiatrie  și Psihoterapie, ca președinte al acesteia, am convingerea fermă că vom participa la o manifestare științifică de prestigiu. Cu acest onorant prilej, urez succes deplin lucrărilor congresului și salut cu această ocazie participanții comunității psihiatrice naționale și internaționale.
 
Prof. Dr. Pompilia Dehelean
Președintele Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie